telefoon 06-25066559
info@detuinnatuurlijk.nl

 

 

 

KvK 01125589
De Voorde 20
9473 TW De Groeve

 

Werkwijze

Een mooie tuin begint met een goed ontwerp. In het ontwerp van Elizabeth is Feng Shui de basis, dit zorgt voor een goede energie oftewel harmonie in de tuin, zodat u zich er ook daadwerkelijk kunt ontspannen. Daarnaast speelt biodiversiteit een grote rol.

In het tuinontwerp staan uw wensen centraal en dit vertaalt Elizabeth naar een passend ontwerp. Eerst een schetsontwerp ( soms meerdere), daarna het definitieve ontwerp.

Daarnaast is er de beplanting: de sterke vaste planten worden zorgvuldig en intuïtief uitgezocht. Het ontwerp en het beplantingsplan vormen dan samen een tuin waarvan u het hele jaar kunt genieten! 

De kosten voor een ontwerp met beplantingsplan voor een tuin tot 100m2 bedragen 450 euro, voor elke extra m2 tot 1000m2 komt er een euro bij. Tuinen groter dan 1000 m2 met prijsopgave. Alleen een voortuin vanaf 250 euro. Het is ook mogelijk om alleen een ontwerp te laten maken of alleen een beplantingsplan. 

Het eerste gesprek is kostenloos.

Ook voor de uitvoering van het ontwerp kan worden gezorgd. Hiervoor werkt Elizabeth samen met Bestratingsgroep. ( www.bestratingsgroep.nl)

Tuinadvies kan met name voor een bestaande tuin zeer welkom zijn. Bijvoorbeeld wanneer er plaatsen zijn in de tuin waar niets wil groeien of er is een gedeelte dat niet wordt gebruikt. Het tuinadvies kan bestaan uit een plant advies, advies over de indeling van de tuin, materiaalkeuze of andere aanpassingen om bijvoorbeeld meer vogels naar de tuin te trekken.